Re: B tým - DISKUZE k zápasům
Zdravím bčkaře..... chci pogratulovat k výbornýmu vstupu do soutěže..... Jen tak dál a držím palce......
A copak se stalo s tebou, šuki, že jsi se vytratil? To tě ta angína nějak hodně zklátila, ne?
Pane doktor... .. nebylo to ani tak anginou, to by byla dost dlouhá nemoc, ale spíše tím, že o víkendu jsem docela často mimo Hořice, takže to občasné ježdění na zápasy by stejně za nic nestálo a pochybuju, že bych v tomhle případě byl nějakým přínosem pro tým..... Jinak to dost pečlivě sleduji a těším se z výsledků s Váma...
:lol:
Tak to doufám, že se budeš těšit často... Když ti to vyjde, tak přijeď fandit, každá podpora je cenná i ta na "tribuně"
6 2008-08-25 10:30:46 Naposledy upravil: Doktor (2008-08-25 10:31:42)
Výsledky z uplynulého kola:
http://jicinsky.denik.cz/fotbal_region/ … 80825.html (jen tam mají chybku, druhý gól dával Carda).
Fotopozvánka na další kolo s Libuní (zdroj Jičínský deník) :-)
Další nominace do ankety:
Teda.. .... výborná práce....
bčkaři.... gratuluji.
Díky Šuki Ale nesmíme to přeceňovat, kdyby (ikdyž se na to nehraje) Libuň využila našich chyb v obraně v první půlce, tak by to rozhodně 5:1 neskončilo. Teď nás čekají dvě těžká utkání, tak se teprve uvidí...
Trenink je v úterý v 18.00
Odjezd na zápas na Pecku ve středu v 15.45
Nominace na úterním treninku
do ankety Borec kola, nebyl z Hořic "pro jistotu" nikdo nominován
ač Carda dal hattrick, nebo Tlusťoch dal dva goly a výborně zachytal Žváro
to asi pro jistotu, aby nebyl vítěz zase z Hořic ))
Je tam Tlustý a Pour!!!!!
Pro Jindřicha K
Ty seš naprostá jednička - nikdy nezklameš.
Můžeš mi odpovědět kde na těchto stránkách Béčka je
konkrétně ubrečenost?
Tak to jsem přesně předpokládal.
Nevidím na Larryho příspěvku žádné brečení. Bral to spíše pro odlehčení
a upozornil na to, že v Hořicích se fotbalem žije - to je vidět na výsledcích
ankety.
Tvoje příspěvky jsou prostě perly. Byl bych velice rád abys neurážel
svými výlevy lidi, kteří něco dělají - zadarmo a nejsou žádnými profíky.
Toto jsem psal už v zimě, když jsi měl připomínky k halovému turnaji.
Zval jsem Tě ať jdeš něco dělat, když jsi takový znalec a odborník, ale Ty
máš potřebu pouze rejt a urážet.
Na závěr prosím Larryho aby až si mojí odpověď přečteš všechny tyto příspěvky smazal.
Pepino, já nic mazat nebudu
když Ačko loni šlo od vítězství k vítězství..tak jindrich.k. samozřejmě mlčel
mlčel i po dvou vydařených zápasech v 1A třídě
podle očekávání přišel po dvou prohrách...
na zápase nebyl a moje hodnocení SAMOZŘEJMĚ bere jako nějaký stěžování a nářek
a k té anketě....
já jsem se díval na anketu krajských soutěží...ne okresních, tedy jsem tam Cardu a Tlusťocha neviděl
ano, správně si pochopil, že můj "povzdech" nad tím, že tam není nikdo z Hořic, byl z kategorie recesních, proto je v mém příspěvku i onen..=)))
jinak k tomu už nemám co říct
přivezte body i ze Žeelznice
Nejdřív by to chtělo nějaké body z Pecky :-) Ale jak už jsem psal, budou to těžká utkání, aniž bych snižoval výkony dosavadních soupeřů (Lužany hrály dobře a Libuň zlobila).
Nejdřív by to chtělo nějaké body z Pecky :-) Ale jak už jsem psal, budou to těžká utkání, aniž bych snižoval výkony dosavadních soupeřů (Lužany hrály dobře a Libuň zlobila).
dobře, dobře doktorskej, tak i z Pecky..=)))
18 2008-09-04 11:47:30 Naposledy upravil: Žiži (2008-09-04 11:48:16)
Super..jen tak dál..
Tak Anti dostal 3 zápasy natvrdo...už je to potvrzené z DK.
od nich ty mistři by si zasloužili daleko víc ! škoda že rozhodčí špatně slyší
s tím už nic nenaděláme, nechápu, že na takový zápas pošlou nováčky, kteří si pak musí od domácích hráčů vyslechnout daleko horší věci než řekl Anti a nikoho to nezajímá, nechají si to líbit... pak takový zápas nemůžou zvládnout a dopadne to jako ve středu...
Tak ať vám to dnes s Broumovem dobře dopadne!
Tento týden jsem na dovče tak se ještě jednou omlouvám z tréninků. Na zápas dorazím. Jinak k výsledkům z minulého kola, kromě zaváhání Chomutic a výhry Kopidlna v Lužanech bych viděl největší překvapení v debaklu Starého Místa doma se Žlunicemi 1:7!!!!
Doufám, že soupeře nepodcením a opět získáme body, abychom se udrželi na prvních pozicích v tabulce.
Tak jsem byl dnes na RTG a bohužel mám zlomené jedno žebro... naštěstí je to bez posunu, ale i tak budu chybět minimálně dva zápasy, takže nestihnu ani Chomutice, což mě štve... Na víkend se tedy hlásím jako asistent trenéra
Jinak Ačku gratuluji ke třem důležitým bodům!
Okresní přebor po 8.kolech
Na první pozici nás vystřídaly Chomutice (porazily doma Žlunice vysoko 6:1), příští týden se tedy chystá souboj první dvou mužstev!
Železnice má z posledních tří zápasů pouhé 2 body, když hrála s předními týmy tabulky (Chomutice, Kopidlno, Valdice).
Pokračují překvapivé výsledky Kopidlna, kdy dokáží vyhrát na hřištích soupeře (např. Železnice) a poté ztrácí body doma, nyní prohráli 2:1 se Starým Místem, které se tak dočkalo své druhé výhry v soutěži.
Vysoké vítězství Pecky doma nad Dětenicemi 7:0.
V neděli mi v tom zase ruplo, tak momentálně nejsem schopný říct, kdy budu moci hrát nebo alespoň trénovat...