26

Re: Informace pro rodice a hrace

DŮLEŽITÁ INFORMACE: Úterní trénink mladší přípravky se po vzájemné dohodě trenérů přesouvá na středu.

27

Re: Informace pro rodice a hrace

Prosim rodice,kteri sve deti chteji prihlasit na letni soustredeni do Velke Upy,aby tak neprodlene ucinili bud telefonicky,nebo nejpozdeji na stredecnim treninku.Chceme detem objednat tricka s potiskem a logem,tak abychom vedeli kolik.Dekuji.Tyto tricka budou pro deti zdarma.

28

Re: Informace pro rodice a hrace

Od dneska najdete nove infomace,prispevky a fotky na facebooku Tj Jiskra Horice mladsi pripravka.Doufam,ze budete s novou informacni strankou spokojeni.

29 Naposledy upravil: ales.v (2015-06-15 11:30:48)

Re: Informace pro rodice a hrace

Pro ty co nemají facebook, trenink bude v úterý 16.6 od 16:30.

30 Naposledy upravil: Dominik (2015-06-19 09:38:36)

Re: Informace pro rodice a hrace

První ročník mezinárodního fotbalového turnaje POHÁR O HOŘICKOU TRUBIČKU se uskuteční již o nadcházejícím víkendu pod záštitou starosty města Hořice Aleše Svobody. Sobotní program startuje v 9 hodin. Po úvodním zahájení přijdou na řadu utkání ve skupinách a po jejich odehrání je připravena autogramiáda Petra Mareše a Petra Schwarze, tedy členů kádru nyní již druholigového Hradce Králové. V neděli začínáme opět v 9 hodin, a to duely play-off. Tímto bych chtěl na turnaj pozvat všechny hráče a rodiče z mladší přípravky.

31

Re: Informace pro rodice a hrace

Trenink v utery 23.6.2015 se nekona.V patek 26.6.  trenink normalne v 16:30,prijdte vsichni,budeme se loucit se sezonou.

32

Re: Informace pro rodice a hrace

Prosim rodice deti,ktere jedou na soustredeni do Velke Upy a nemaji jeste zaplaceno,aby tak ucinili v patek 26.6. na poslednim rozluckovem treninku.Take papiry,ktere jsem vam rozdal,mi prineste potvrzene zpet.Dekuji

33 Naposledy upravil: Dominik (2015-06-25 16:27:16)

Re: Informace pro rodice a hrace

Malí sportovci a milí rodiče,
rádi bychom Vás pozvali na rozloučení s právě končící fotbalovou sezónou 2014/2015.
Místo: Fotbalové hřiště na Gothardě
Kdy: pátek 26.6.2015
Čas: 16.30, ukončení podle nálady
Program: Oficiální část - zahájení, hodnocení uplynulé sezóny a seznámení se s doposud dostupnými informacemi o sezóně 2015/2016 (o tom se ještě dohodneme), příspěvek předsedy oddílu –Ing. Josef Vydra, dekorování hráčů – medaile, balíčky, dort.
Zábava: Soutěže pro hráče a jejich rodiče, občerstvení – pro hráče zdarma (do výše 2.500,-Kč), rodiče si platí, neformální diskuze rodičů a trenérů.
Chtěli bychom také požádat maminky, babičky a další fanynky Magdaleny Dobromily Rettigové, zda by nedoplnily náš již tak bohatý hodovní stůl o své pochoutky, tak jako v zimě při halových turnajích. Děkujeme.
Budeme se těšit v pátek na shledanou.
Za přípravný výbor,
trenéři a organizační pracovníci družstva mladších přípravek TJ Jiskra Hořice

34

Re: Informace pro rodice a hrace

Informace o soustredeni ve Velke Upe najdete na fb Tj Jiskra Horice mladsi pripravka,lze si to precist i bez registrace na fb,nic sloziteho.